אודותינו

בואו נעשה הכרות לפני האירוע (אני לא יודע כמה אהיה פנוי לפטפוט ליד מתקן האסאדו):


אני איציק, אוהב בשר ומטפל בבשר פחות או יותר מהרגע שנולדתי :) 
ואני מתכוון ברצינות...


המומחיות בבשרים עוברת אצלנו במשפחה מדור לדור כבר מעל מאה שנה. הוריי ייצרו נקניקיות משובחות שכל העיר הכירה, ולמתכוני הבשר הסודיים שהביא סבי מטורקיה היו השפעה מאגית על הלקוחות.


העמקתי והתמחיתי בלימודי קולינריה מקיפים. טסתי ברחבי העולם, הצצתי למטבחי עמים, קיבלתי השראה וחזרתי לארץ עמוס ידע ומלא רעיונות טעימים שחייבים לבצע מייד. לאחר פטירתם של הורי היקרים ריכזתי עשרות מתכונים מיוחדים שכתבו אמא שלי, סבתא שלי והסבתא שלה. כל מתכון הוסיף לי עוד נופך ואוטנטיות עסיסית, אותה הכנסתי אל המחבתות והמנגל.


במשך שנים ארוכות ניהלתי קייטרינג מצליח וייצרתי מנות גורמה מגרות חושים, רובם- איך לא- של בשר טרי ומשובח.


עכשיו, עם הוותק העשיר והסודות הקטנים שעושים את ההבדל, יוצא לדרך 'המשתה'! חגיגות שחיתות בקונספט מקורי שיגרום לכם לרצות עוד​.